ДЕТСКА ЩУРОТЕКА НА ПАЗАР “ГЕРЕНА”

ДЕТСКА ЩУРОТЕКА НА ПАЗАР “ГЕРЕНА”

„ПАЗАРИ СЕВЕР“ ЕАД организира „ДЕТСКА ЩУРОТЕКА“ на 01.06.2017год. от 16.30 часа на пазар „Герена“ по случай Международния ден на детето.

Програмата на събитието включва:

16.30 часа – откриване с участие на деца до 12-годишна възраст от спортен клуб „Илиана“ (клубът на Илиана Раева) – ансамбъл по художествена гимнастика – девойки младша възраст, които ще изпълнят един танц.

17.00 часа – общ танц „Неродените деца“ на „Роберта балет“ – който донесе Световна титла за България в Хърватия за деца до 7-годишна възраст и 4 индивидуални изпълнения, две от които имат златен и сребърен медал от същото световен шампионат „Денс мастър“. Една от балерините – Магдалена Илиева – ще изпълнява и песен, като участник в сдружение „Евтерпани“ (музикално-вокална група).

17.30 часа – забавна програма за децата и техните родители – участие в различни игри с приказни герои и викторини. За децата са предвидени малки подаръци (фулмастери, книжки за рисуване, пластелини и др.) Предвидено е участие на художник, който ще рисува върху детските лица различни приказни герои и животни.

Предвижда събитието да приключи около 18.30 часа